Mrt

Bulaşıcı hastalıklar; vücuda giren bakteri, virüs, mantar veya parazit gibi küçük organizmaların sebep olduğu hastalıklardır. Birçok farklı bulaşıcı hastalık çeşidi ve bulaşma yolu vardır. Soğuk algınlığı gibi bazı bulaşıcı hastalıklar kendiliğinden geçerken, bazısı da hastanede yatış ve uzun süreli tedavi gerektirebilir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Okulumuzun Tüm Öğrenci ve Öğretmenlerinin el izi ile oluşturduğumuz 100. Yıl Cumhuriyet Çınarımız.

Ekm

Cumhuriyet'imizin 100. Yılı Etkinlikleri Kapsamında Robotik Kodlama Ders Öğretmenimiz ve Okul Müdürümüz Çağrı TÜRKCÜ tarafından planlanan ve 5/A sınıfı öğrencileri tarafından yapılan çalışmalara ait pano hazırlandı.

Eyl

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Öğretmenimiz Nazife DOĞAN koordinesinde yapılmaya devam ediyor.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı herkese hayırlı olsun.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Arzu GÖNCÜ "Haydi Dünya Barışalım" Adlı eTwinning Projesinde Yer Almıştır