T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
NEVŞEHİR / MERKEZ - Boğaz Şehit Murat Ateş Ortaokulu

"Haydi Dünya Barışalım (Let's Make Peace In The World)" adlı eTwinning Projemiz

Okulumuz öğretmenlerinden Arzu GÖNCÜ "Haydi Dünya Barışalım" Adlı eTwinning Projesinde Yer Almıştır

    Okulumuz Görsel Sanatlar  öğretmeni Arzu GÖNCÜ'ün yer aldığı "Haydi Dünya Barışalım"  adlı eTwinning projemiz öğrencilerimizin çok ilgisini çekti.
   

   Projede dünyayı felakete sürükleyen "savaşa hayır" barışalım el ele barış şarkıları söyleyelim istiyoruz. Bu proje dünyayı kapsayan barış rüzgarını estirsin düşüncesini taşıyoruz. Savaştan haberi olmayan,minik dimağlar barışı nasıl anlatır ki diye hayal ediyoruz.

    Projemizde barış nedir ve barışla ilgili duygu ve düşünce  aktarımı yapılacaktır.Barış kavramı ile ilgili hem beyin fırtınası yaptırıp yaratıcı düşünce geliştirilecektir. Dünya barışını sağlayacak güzel yüreklere şimdiden sevgi tohumunu atmayı düşünüyoruz. Biliyoruz ki çocuk en iyi eğlenirken öğrenir ve bunun yanı sıra yaparak yaşayarak öğrenme ilkesine göre çocuk sevilerek sevgiyi öğrenir.Bizler değerlerine sahip çıkan ve değerleriyle var olmuş bir toplumun bireyleriyiz. Atatürk'ün 'Yurtta Barış Dünyada Barış" sözüyle yola çıkıyoruz. Öğrencilerimizin çevresine duyarlı, şefkatli, sevgi dolu, paylaşmayı bilen ve daha birçok erdemi taşıyan bireyler olması için çaba göstereceğiz.

    Doğa sevgisi, kitap sevgisi, hayvan sevgisi, insan sevgisi, aile sevgisi gibi değerler hakkında farkındalık oluşturmak istiyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.05.2022 - Güncelleme: 09.05.2022 11:38 - Görüntülenme: 231
  Beğen | 13  kişi beğendi