T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
NEVŞEHİR / MERKEZ - Boğaz Şehit Murat Ateş Ortaokulu

BOĞAZ ŞEHİT MURAT ATEŞ ORTAOKULU 2024-2028 STRATEJİK PLANI

BOĞAZ ŞEHİT MURAT ATEŞ ORTAOKULU 2024-2028 STRATEJİK PLANI

 

SUNUŞ

 

 

 

 

 

Kapsamlı ve özgün bir çalışmanın sonucu hazırlanan Stratejik Plan okulumuzun çağa uyumu ve gelişimi açısından tespit edilen ve ulaşılması gereken hedeflerin yönünü doğrultusunu ve tercihlerini kapsamaktadır. Katılımcı bir anlayış ile oluşturulan Stratejik Plânın, okulumuzun eğitim yapısının daha da güçlendirilmesinde bir rehber olarak kullanılması amaçlanmaktadır.

 

Belirlenen stratejik amaçlar doğrultusunda hedefler oluşturulmuş ve okulumuzun 2024-2028 yıllarına ait stratejik plânı hazırlanmıştır. Bu planlama; 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu gereği, Kamu kurumlarında stratejik planlamanın yapılması gerekliliği esasına dayanarak hazırlanmıştır.

 

Okulumuza ait bu planın hazırlanmasında her türlü özveriyi gösteren ve sürecin tamamlanmasına katkıda bulunan idarecilerimize, stratejik planlama ekiplerimize, Milli Eğitim Müdürlüğümüz Strateji Geliştirme Bölümü çalışanlarına teşekkür ediyor, bu plânın başarıyla uygulanması ile okulumuzun başarısının daha da artacağına inanıyor, tüm personelimize başarılar diliyorum.

 

 

 

 

 

 

 

Davut YALÇIN

 

  Okul Müdürü

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.06.2024 - Güncelleme: 05.06.2024 15:24 - Görüntülenme: 25
  Beğen | 0  kişi beğendi