Boğaz Şehit Murat Ateş Ortaokulu

05067642755 (Okul Müdürü)
Adres
BOĞAZ KÖYÜ BOĞAZ KÜME EVLERİ BOĞAZ ŞEHIT MURAT ATEŞ ORTAOKULU BLOK NO 196 MERKEZ / NEVŞEHİR
Vizyon
Bilim ve teknolojinin ışığında geleceğe yön vererek çalışmalarıyla model gösterilen bir okul olmak.
Misyon
Biz; çağın gerekleri ile bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak, özgür düşünen, bilgiyi üreten ve bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız.
Başarılar
Okulumuz "Beyaz Bayrak" almıştır. Okulumuz "Beslenme Dostu Okul" sertifikasına sahiptir. Okulumuz "Okulum Temiz" belgesi almıştır. Okulumuz "Sıfır Atık" belgesine sahiptir. Okulumuz "Avrupa Kalite Etiketi" almıştır.
Ulaşım
ÖĞRETMENLER ÖZEL ARAÇLARIYLA ULAŞIM SAĞLAMAKTADIRLAR.ÖĞRETMEN SERVİSİ BULUNMAYIP BELİRLİ SAATLERDE GEÇEN KÖY MİNİBÜSÜNDEN VE DİĞER KÖYLERDEN GELİP OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇEN ÖĞRETMEN SERVİSLERİNDEN YARARLANILMAKTADIR.
Servis Bilgisi
Okulumuz TÜBİTAK 4006 Projelerine aktif olarak katılım sağlamaktadır.